1 sayfadan 1. sayfa

Tümünü bul butonu aktif yapılamıyor.

İletiTarih: 31 Oca 2019, 23:51
Masters
Merhaba,

Daha önce defalarca kullandığımız Tümünü Bul butonu aktif hale gelmiyor. Sonrakini bul butonu ise aktif çalışıyor. Önceki versiyon 6.0 iken, güncelleme yaparak 6.1 versiyona geçtiğimiz halde değişiklik olmadı. Bu butonu nasıl aktif hale getirebiliriz? Teşekkürler.

Re: Tümünü bul butonu aktif yapılamıyor.

İletiTarih: 01 Şub 2019, 09:39
Hamurcu
Merhaba,

Benim bilgisayarımda da 6.1.3.2 sürümü kurulu.

Tabloya rastgele sayılar ve yazılar yazıp CTRL+ F veya Düzenle-->Bul seçeneği ile arama yaptığımda ekranın altına arama kutucuğu ve yanında PASİF durumda Tümünü Bul butonu geliyor.

Ne zaman ki arama kutucuğuna aramak istediğim bilgiyi yazmaya başlıyorum o zaman PASİF olan Tümünü Bul butonu AKTİF oluyor.

Örnek aşağıda;

tumunubul.png
tumunubul
tumunubul.png (21.88 KiB) 742 defa görüntülendi

Re: Tümünü bul butonu aktif yapılamıyor.

İletiTarih: 01 Şub 2019, 19:34
Masters
Ctrl-F çalışıyor. Ctrl-H'da sorun var. Programı kaldırıp, yeniden yüklememize rağmen değişmedi. Çözüm olarak https://extensions.libreoffice.org/exte ... for-writer eklentisini kurarak, kullanmaya başladık. Bu kadar testten geçen bir yazılımın bu tür hatalar vermesi biraz can sıkıyor doğrusu.

Re: Tümünü bul butonu aktif yapılamıyor.

İletiTarih: 04 Şub 2019, 08:59
Hamurcu
Aynı durum CTRL + H veya Düzenle-->Bul ve Değiştir için de geçerli.

Bulunup değiştirilmesi gereken bilginin ilk harfini yazdığınız anda Tümünü Bul butonu AKTİF olacaktır.