Baska Bir Calc Dosyasina Link Verme Sorunu

Cevapla
ismailkimyacioglu

Baska Bir Calc Dosyasina Link Verme Sorunu

Mesaj gönderen ismailkimyacioglu »

Merhaba Arkadaslar,

Yaklasik 2 sene once kendime bir Calc dosyasi yaptim. Bu dosyayla yurtdisina kestigim faturalari olusturuyorum. Baska bir calc dosyasina da fatura icin gerekli butun bilgileri girdim, stok kodu, maliyeti, satis fiyati, vs. gibi.. Ve bunu internete Dropbox 'a yukledim. Masaustumdeki dosya her acildiginda guncelleme yapilsin mi diye sorunca ben de evet diyorum ve Dropbox 'daki dosyadan gerekli bilgileri tekrar tekrar cekiyor.

Problem aldigim ikinci bilgisayarla basladi. Saga sola rahat gidebilmek icin bir tane ultrabook aldim ve masaustundekinin aksine LinuxMint 15 yukledim. Masaustundeki LinuxMint 14. Masaustunde olan dosyayi da uzun zaman once Dropbox 'a yuklemistim. Neyse, ana dosyayi actigim zaman yine guncelleme yap diyorum, biraz bekledikten sonra guncellemenin yapildigi sayfada link guncellenemedi diyor. Ancak eski bilgisayarimda yaptigim zaman sorunsuz calisiyor.

Sizce problem ne olabilir ?

Bunun haricinde database bilgim yok ancak su anki calistigim sistemin haricinde onerebileceginiz daha etkili ve de hizli bir yontem var mi ?
kobzeci
Mesajlar: 258
Kayıt: 01 Ağu 2012, 10:07

Re: Baska Bir Calc Dosyasina Link Verme Sorunu

Mesaj gönderen kobzeci »

Merhaba,

LinuxMint sürümlerinizde kullandığınız LibreOffice sürümleri nelerdir? Yardım - LibreOffice Hakkında yolu ile sürümlerinizi öğrenebilirsiniz.

Bir de belgenin güncellendiği dropbox'taki belgenin yolu nedir? Bilgisayarınızdaki Dropbox(eşlenek) kalsöründen güncellenmiyor, doğrudan web adresinden okuyorsunuz değil mi?

Dropboxtaki dosya erişimi parola ile mi korunuyor?
Cevapla